divendres, 18 d’octubre del 2013

Tornado a la Roca

La tarda del 4 d'octubre de 2013, alguns roquerols la recordaran especialment per la vivència d'un tornado que va tenir durant uns minuts part de la població ben espantada. Alguns alumnes de 2n d'ESO ens expliquen la seva vivència del fet amb la redacció d'una notícia.

4 comentaris:

  1. NOTICIA SOBRE EL TORNADO
    El divendres 4 de octubre a la Roca del Vallès, va haver-hi un petit tornado. Aquella tarda ja plovia molt, però quan va passar el tornado, a les set aproximadament, va començar a ploure molt més fort. A les zones del voltant feia molt de vent i les escombraries i alguns senyals van caure a terra. El major dany que va fer va ser que va derruir una xemeneia i les ruïnes li van caure a un cotxe blanc. Ningú va sortir ferit però van venir els bombers a retirar les restes de la xemeneia i el cotxe destruït.

    Iris Cerro

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. UNA GRAN TEMPESTAT
    El divendres 4 d’octubre del 2013, an la Roca del Vallès a prop del carrer Tenor Viñes, a un veí li va caure un llamp a la seva teulada enmig d’una gran tempesta. En la tempestat es va crear un remolí de vent, calamarsa i pluja. La tempesta va durar aproximadament una hora. Quan va acabar, van arribar els bombers i van revisar amb una escala molt gran les teulades de totes les cases i an la casa que tenia la teulada trencada els bombers van ajudar a tapar el forat amb una manta de color verd. Després d’una setmana van arreglar la teulada.

    ResponElimina
  4. TORNADO DEL VALLÈS ORIENTAL
    El passat divendres 4, va haver-hi un tornado que va passar per alguns dels pobles del Vallès Oriental.
    El tornado és diu que va tenir origen a Mollet del Vallès, va començar aproximadament a les 9 del matí, i les fortes ventades han fet que haguessin de tallar autopistes, carreteres i altres vies de transport.
    A les 6-7 de la tardava va començar a ploure moltíssim a La Roca, i a fer una ventada molt forta.
    En el poble de tanta aigua algunes de les clavegueres és van encallar, també va ser causa de bastants accidents de cotxe a les carreteres, causa de que s'arranquessin teules i antenes de les cases i pisos...
    Veiem els llamps que queien del cel, la gran quantitat d'aigua i pedra que queia i el vent que feia arrencar els arbres.
    Espero que no torni a passar ja que no és bó per el poble.

    Maria Argemí

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.